Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Utilitatea peretelui din caramizi de sticla

Creerea unor zone bine luminate și a unor deschideri generoase poate insemna un spatiu amanajat modern. Cu ajutorul unor materiale rezistente dar sensibile, eficiente dar estetice, bune izolatoare și cu un puternic impact vizual, se poate realiza acest gen de amenajare.
Soluție de efect în crearea pereților decorativi sunt caramizile din sticla, care sunt în același timp o alternativă pentru situațiile în care se dorește un cadru intim. Le putem gasi pe piata într-o gamă bogată de dimensiuni, forme, modele și culori. Caramida de sticla deține numeroase calități, ceea ce-i confera utilitate pentru orice amenajare reușită. Acest produs poate fi folosit cu succes la ferestre fixe, pereți drepți sau curbați, pereți întrerupți sau pereți cu capăt de o anumită formă, balustrade sau arcade. Se poate controla cantitatea de lumină pe obiecte și se realizează efecte de culoare atât în interior, cât si la exterior, dar doar in functie de modelul ales.
Tehnic vorbind, cărămida de sticlă prezintă un grad ridicat de izolare termică și fonica, căldura fiind astfel economisita. Mai mult, pereții exteriori și ferestrele din cărămizi de sticlă oferă un înalt nivel de siguranță datorită armăturilor metalice integrate, rezistând la cutremure și vânturi puternice. Datorita proprietăților deosebite de izolare termică, aceste componente pun la dispoziție o protecție ideală contra condensării umezelii în interior. Astfel, într-o încăpere cu temperatura de 20°C și umiditatea de 60%, pe suprafața cărămizilor nu va apărea condens atâta timp cât temperatura exterioară nu scade sub - 30°C.
Acest produs constituie un material propice pentru realizarea pereților despărțitori, care necesită cerințe deosebite sub aspectul siguranței la foc, rezistența la foc în acest caz fiind mai mare de 60 minute. Conform cerintelor din punct de vedere estetic, lumina care pătrunde în interior prin cărămizile de sticlă este caldă, stabilă și uniformă. Rosturile dintre cărămizi au rolul de regulator al transmisiei luminoase, precum și al cantității de căldură care intră dinspre exterior.
Spațiile unde se întrebuințează cărămizile de sticlă cel mai des sunt băile, bucătăriile și holurile. Si asta pentru ca oferă intimitate, permit trecerea luminii și prezintă rezistență, aceste produse sunt recomandate, aproape ideale, pentru crearea suprafețelor decorative cu efecte deosebite.
Aceste calități enumerate mai sus, atribuie cărămizilor de sticlă proprietățile unui material ideal pentru amenajările interioare. Peretele din caramizi de sticla reprezinta solutia potrivita pentru amenajarea unui spatiu modern, luminos si aerisit, plin de caldura.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222