Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Important

VREI SA VINZI O PROPRIETATE?
SAU SA INCHIRIEZI O PROPRIETATE?

Cel mai simplu mod de a gasi un client este promovarea. Numai ca o promovare buna si de specialitate pe site-uri de profil cu rezultate garantate, gen Imobiliare.ro, Mercador.ro, Tocmai.ro costa bani.

De aceea, noi, Ambient Intermed va oferim posibilitatea sa va promovati ofertele in mod gratuit pe site-ul nostru, iar noi facem promovarea pentru dumneavoastra, prin contractele de publicitate pe care le avem cu Imobiliare.ro, Mercador.ro, Tocmai.ro, publicitate pe care noi o facem in mod sustinut.

Deci nu ezitati, e oferta!

Imobiliare.ro
Mercador.ro
Tocmai.ro
Pagina de ziar Telegraf

Vrei sa iti faci o idee despre piata imobiliara reala dintr-o anumita perioada?
Noi iti stam la discpozitie.

Accesand butonul Portofoliu din Homepage, puteti sa aveti acces la tranzactiile realizate strict de Ambient Intermed (vanzari sau inchirieri), cu data exacta a tranzactionarii. Intrand pe o oferta, sub stampila vandut sau inchiriat, veti avea si data la care s-a incheiat tranzactia.

In acelasi timp, sectiunea portofoliu va poate demonstra ce putem face noi pentru dumneavoastra.

La sectiunea Servicii, veti gasi un numar de activitati pe care le punem la dispozitia dumneavoastra iar la aplicarea pentru mai multe servicii, putem realiza pachete personalizate cu reducerile de rigoare.

SERVICIU NOU

Design interior pentru amenajari

La sectiunea info vanzatori sau cumparatori aveti cateva informatii necesare pe care vi le punem la dispozitie (va veti regasi in mare parte).PTR Detalii suplimentare sunati la nr de tel 0732 52 22 22 , Mihai Suciu

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222