Ambient Intermed vine in intampinarea dumneavoastra cu un pachet de noi servicii, rezultat al activitatii continue pe care o desfasuram din anul 2004 in domeniul imobilar. Pentru a fi proactivi in fata nevoilor dumneavoastra, ne punem la curent cu ultimele trenduri din piata imobiliara.

De fiecare data, un client nou genereaza nevoi noi, iar ca si prestatori de servicii, va oferim o gama variata de activitati.

Serviciile Ambient Intermed se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii, dezvoltatori, investitori, institutii.

Puteti apela la noi pentru:

vanzare-cumparare imobile, inchirieri imobile, consultanta imobilara, evaluare imobiliara

amenajari interioare, constructii case, reamenajari si consolidari cladiri vechi

Construcţii noi

Construcţii noi

Doriți să vă construiți casa dorită? Acum, echipa Ambient Intermed poate realiza pentru dumneavoastră o construcție nouă, trainică, pe placul și pe gustul fiecărui client în parte. Experiența de lucru a echipei noastre de profesioniști vă va scuti de stres în timpul construirii locuinței dorite, conform ideilor și cerințelor dumneavoastră, la un preț corect. Ne organizăm astfel încât să respectăm termenele de finalizare ale etapelor contractuale. Portofoliul Ambient Intermed deține peste 20 de imobile construite, atât în zone rurale ale județului Constanța, cât și în orașul Constanța. În cazul în care nu dețineti un teren pentru o astfel de construcție, vă putem ajuta cu consultanța imobiliară și informații despre terenuri bine pozitionate, cu utilități, în zone din județul Constanța. Vă oferim o paletă de servicii complete, coordonate și monitorizate de un personal calificat, câștigând astfel timp prețios în faza de construcție, rezultatul final fiind de calitate superioară. Alegeți cu încredere echipa Ambient Intermed!

Vezi portofoliul de lucrari
Consolidări

Consolidări

Anii de experienta in domeniul imobiliar ne-au ajutat sa ne convingem de cât de important este pentru oricine spaţiul în care trăieşte şi îşi desfăşoară activitatea. Fie pentru că nu se dispune de suficient spaţiu sau de suficiente resurse financiare nu întotdeauna o construcţie nouă este soluţia optimă. De aceea firma noastră execută lucrări de reabilitare şi consolidare structurală a clădirilor existente.

Consolidarea şi reabilitarea unei clădiri implică din partea constructorului o mai mare atenţie şi responsabilitate decât realizarea uneia noi, deoarece orice expertiză făcută asupra unei astfel de clădiri nu poate surprinde în totalitate starea de eforturi din elemente şi ca atare, în faza de execuţie constructorul trebuie să prevadă şi să ia toate măsurile ce se impun pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite. Firma noastră dispune de resurse materiale şi resurse umane specializate pentru asemenea lucrări şi poate duce la bun sfârşit lucrări de consolidare şi renovare.

Reamenajări case vechi

Reamenajări case vechi

Alegand serviciile oferite de Ambient Intermed în segmentul reamenajarilor imobilelor vechi, poti obține stilul și eleganța de altădată. Reamenajarea caselor vechi poate fi executată cu succes de către echipa Ambient Intermed, indiferent de starea de degradare a imobilului în cauză, transformând astfel o casă veche într-una nouă. Renovarea casei va deveni o provocare pentru echipa noastră, care va modifica și va îmbunătăți totul, astfel încât vechea casă va deveni doar o amintire. Având alături specialiștii Ambient Intermed, renovarea casei nu va fi deloc o acțiune complicată, având garanția unui rezultat pe termen lung, cu finisaje și materiale de calitate. O casa veche are un potential de amenajare fantastic si reprezinta intotdeauna o provocare pentru echipa Ambient Intermed.

Peste 750 de anunţuri imobiliare active

Peste 70 de anunţuri imobiliare exclusive

Peste 20 de proiecte în portofoliul de lucrări

Acoperişuri

Acoperişuri

Serviciile noastre au urmarit intotdeauna nevoile clientilor nostri, fiind o imbinare perfecta de experienta, multa munca si devotament. In plus, pe langa lucrarile noastre, va oferim asistenta si consultari de specialitate. Va oferim ca asigurare, numarul mare de clienti multumiti, pentru lucrarile de reparatii sau de montaj acoperisuri. In functie de amploarea lucrarilor, dozam perzonalul, astfel incat durata de executie a lucrarii sa fie minima, oferind astfel satisfactia cheltuirii banilor cu folos, la cel mai ridicat grad de randament.

Amenajări interioare

Amenajări interioare

Pentru Ambient Intermed, amenajarile interioare inseamna servicii complete de amenajari interioare. O etapa din procesul de perfectionare a aspectului casei tale, il reprezinta designul de interior, fiind nevoie de multe alte lucruri pentru a transforma visul in realitate.

Vom alege designul interior pentru casa ta impreuna, vom sta de vorba despre felul in care doresti sa arate amenajarea interioara, stabilim liniile generale dar intram si in detalii, ca sa pregatim fiecare amanunt in parte. In aceasta etapa vom incerca sa aflam cat mai multe despre tine, despre preferintele tale, despre stilul tau de viata; mai exact ce iti place si ce nu. In acest mod, vom creea cu succes un camin pentru fiecare client in parte.

Vezi portofoliul de lucrari