Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Despre noi

"Daca esti aici , inseamna ca vei merge mai departe.
Ambient Intermed functioneaza din anul 2004, in mod continuu, indiferent de etapele existente in societatea romaneasca , de criza economica, sau orice alte probleme.
Ne caracterizeaza ambitia, perseverenta, optimismul, si nu in ultimul rand capacitatea de a intelege nevoile clientului inaintea nevoilor noastre.
Ca orice activitate si ca orice societate , avem atat clienti multumiti de prestarea noastra de servicii, cat si clienti nemultumiti, dar indiferent de situatie, am incercat sa invatam sa ne depasim rezultatele obtinute. Nu vrem sa spunem ca suntem buni, sau perfecti pentru dumneavoastra, ci va lasam sa decideti acest lucru.
Nu vrem sa va vindem doar vorbe, pentru ca ele nu ne costa bani, ci vrem sa va vindem o proprietate, sau sa va inchiriem o proprietate, pentru ca prin acest fapt va putem demonstra ce putem face ptr dumnevoatra
."
Mihai Suciu, administrator.


Cu o experienta pe piata romaneasca de imobiliare de aproape 10 ani de zile, Ambient Intermed este una dintre companiile importante din Constanta, care ofera servicii de calitate de vanzare- cumparare apartamente, garsoniere, case, terenuri si servicii de inchiriere cu accent pe consilierea clientilor sai.
Increderea in serviciile companiei Ambient Intermed a fost dobandita prin implicare si mentinerea unei constante legaturi cu clientii si colaboratorii nostri, consilierea lor fiind o parte importanta din activitate.
Ambient Intermed ofera un pachet integrat de servicii imobiliare personalizat in functie de client si tip de proprietate: intermedierea dintre vanzator si cumparator, dintre proprietar si chirias, suport in procesul de negociere, suport in alegerea celui mai bun tip de proprietate, analize comparative pe zone, achizitia de imobile direct de societate in cazul in care aveti nevoie urgenta de o vanzare, amenajari de interior, constructii de case.

Pentru oferte si orice alte detalii suplimentare, Ambient Intermed va invita la sediul sau central, din Bd. Tomis nr 232, Bl. TD 14, Ap 2, sau ne puteti contacta la numerele de telefon 0724/ 88. 64. 58 ; 0732 / 52 22 22 ; 

 

 

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222