Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Utilitatea panourilor RIGIPS

Folosind panourile RIGIPS pereții existenți pot fi finisați prin tehnica de execuție uscată. Izolarea fonică și termică sunt avantajele folosirii acestor panouri, care pot fi îmbunătățite utilizând materialele izolatoare indicate. Ca și tehnici de lucru, avem: - metoda tencuirii uscate; pe un suport masiv (cărămidă, beton, b.c.a.) se montează cu adeziv panourile; - metoda montării panourilor pe structuri proprii, folosită în cazul suporturilor lipsite de capacitate portantă.
Ca și înlocuitor pentru tencuiala uscată pot fi folosite panouri de constructie RIGIPS , înalte cât încăperea , cu grosimea de 12,5 mm. Panourile se prind de pereții masivi (de beton nefinisat, de zidărie) cu adeziv pe bază de ipsos. La uscarea pereților umezi sau la îmbunătățirea izolației fonice sau termice, nu este recomandată tencuiala uscată. Panourile necesare vor fi tăiate de fiecare dată înaintea finisarii unui perete intreg. Instalațiile care se montează în grosimea finisajului trebuie translatate înainte.
Întrerupătoarele și dozele de distribuție trebuie așezate la o distanță de circa 2 cm față de perete. Pe dosul panourilor tăiate (înălțimea = "h" încapere minus 15 mm) va fi aplicat adezivul preparat conform rețetei (o veți găsi tipărită pe sac). Panourile vor fi lipite lipite pe întreaga suprafață în dreptul ferestrelor, lavoarelor, consolelor, coșurilor. Pentru a fi lipite, panourile prevăzute cu adeziv se vor ridica la perete, apoi se bat ușor cu ciocanul de cauciuc și bagheta de poziționare, pentru a le așeza vertical și în același plan. Un rost de circa 5 mm (pentru ventilare în timpul prizei) este musai necesar să rămână la îmbinarea cu pardoseala, lucru obținut cu ajutorul unui distanțier.
Produsele RIGIPS pe bază de ipsos, aduc o serie de avantaje, printre care protejarea mediului. Compoziția panourilor RIGIPS conține un miez de ipsos mărginit de două fețe laterale din carton special, de calitate superioară. Ipsosul este lipsit de miros, fără să conțină sau producă substanțe dăunătoare sănătății. La aceste calități excepționale ale materialului de construcție care este ipsosul, se adaugă tehnici de preparare și de producție ecologică.
Un alt avantaj, ar fi calitatea de climatizare. Mulțumită conținutului mare de macropori din miezul de ipsos, panourile RIGIPS sunt recomandate mai ales pentru reglarea umidității atmosferice a interioarelor. Materialele de construcție cu un conținut ridicat de macropori pot favoriza temporar umiditatea, pe care o cedează atunci când aerul interioarelor se usucă. În acest fel, aceste materiale ajută și reglează climatul din interior.
Adăugăm avantajul că panourile RIGIPS nu ard. Oferă protecție împotriva incendiilor, această barieră fiind determinată în esență de structura miezului de ipsos. Ipsosul conține circa 20% apă încorporată în cristale, ceea ce corespunde, în cazul unei grosimi de panou de 5 mm, unei cantități de apă de circa 3l/mp.
Totodată, panourile RIGIPS sunt confortabile, termoizolante, fonoizolante, rezistente. Starea de confort a locuitorilor poate fi influențată de materialele de finisare ale interioarelor.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222