Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Un stil neconformist, cel industrial

Odată cu perioada consumeristă, a luat naștere și stilul industrial, deoarece halele și depozitele vechi era transformate în birouri și magazine, ba chiar apartamente de locuit.

Utilitarismul său minimalist, precum și lipsa pretențiilor, fac ca acest stil să poată fi aplicat oricărei încăperi din locuință, fiind totodată recomandat pentru spații publice.

Stilul industrial se bazează pe un modelul arhitectural nefinisat. De regulă, astfel de interioare dețin suprafețe mari, în care pereții sunt neșlefuiți, sau îmbrăcați parțial în cărămidă, cu tencuiala la vedere, sau ușor scorojiți. Tot ce poate aminti de fabrici din epoca industrială, alături de un mobilier în același stil, ce conține piese vintage, îmbinate cu elemente moderne, întregesc aspectul industrial.

Elementele decorative nu reprezintă o caracteristică a acestui stil, putând fi înlocuite foarte ușor de instalațiile sanitare din cupru, finisajele brute și țevile la vedere.
O altă caracteristică a acestui stil, ar fi lipsa culorii, fiind un stil destul de anost din punct de vedere cromatic, culorile predominante fiind cenușiul și brunul. Se poate ”încălzi” interiorul prin alegerea unor elemente decorative colorate, în stiluri diferite.

Chiar dacă acest stil de design interior poate fi catalogat ca fiind unul masculin, cu accesoriile potrivite putem acorda ambientului o nuanță de chic feminin.

Potrivite pentru decorarea încăperilor amenajate în stilul industrial, sunt obiectele reciclabile, ce pot fi utilizate în stilul industrial. Ne referim la sticle vechi, ușor prăfuite, instalații sanitare, electrice, scaune din metal ruginit, mese vechi, electrocasnice scoase din uz, patinate de timp, accesorii ce imprimă și mai adânc caracteristicile acestui stil de design interior.

Cei ce nu doresc să aibe în locuința lor obiecte vechi sau uzate, pot găsi obiecte în același stil, special create pentru a se crea un decor modern, nou, în stilul epocii industriale.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222