Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Trucuri folositoare pentru a ne răcori imobilul

Vara și-a intrat în drepturi, canicula ne toropește, zăpușeala din casă nu poate fi rezolvată prin simpla deschidere a ferestrei. Dacă adăugăm lupta cu țânțarii și zgomotele de afară, devine și mai dificilă răcorirea casei, fără a instala un aparat de aer condiționat. În cazul în care bugetul nu ne permite achiziționarea unui astfel de aparat, sau suntem de părere că utilizarea lui ne poate afecta sănătatea, putem aplica câteva trucuri, astfel încât să răcorim spațiul în care locuim, în perioadele caniculare.

Încă din antichitate oamenii au fost preocupați de răcirea aerului din case. Persienii descoperiseră un sistem de răcire a aerului. Pe acoperișurile caselor erau instalate niște dispozitive care captau vântul. Aerul era trecut prin apă, apoi introdus în casă. Încă mai putem folosi anumite metode simple, vechi, dar eficiente, pentru a ne răcori casa. În timpul zilei este recomandat ca ferestrele să fie închise, jaluzelele și draperiile trase, împiedicând astfel ca lumina soarelui să pătrundă în casă. Tot pentru a împiedica pătrunderea căldurii în casă, geamurile pot fi acoperite cu o folie de aluminiu. Costul este minim, iar rezultatul este satisfăcător. La lăsarea serii, se poate aerisi în voie. Recomandat este ca toate ferestrele să fie deschise, precum și ușile, astfel încât să se formeze un curent de aer, care cu siguranță va oferi
confortul unei seri răcoroase, în mijlocul caniculei. Ventilatoarele de tavan sau de podea sunt o idee bună, mai ales că nu sunt scumpe și nu consumă mult curent electric. Este bine să evitați folosirea apei fierbinți, aceasta generând aburi, umiditate. Nici cuptorul în bucătărie, nu este recomandat să fie folosit pe timpul zilei. Este bine știut că o casă izolată termic este mult mai răcoroasă.

 

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222