Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Trendul 2014 în designul interior

Preconizările noului an în ceea ce privește decorațiunile interioare, capătă un trend cameleonic. Tendința va fi pentru optarea unei baze neutre, versatilă, combinată cu accente ușor de schimbat în decorul ales. Se recomandă renunțarea la pereții zugrăviți în alb. Nuanța de negru ca și fundal, se va potrivi perfect cu accesoriile metalice care sunt atât de mult apreciate la acest moment. Obiectele vintage, deja apreciate și căutate, au rolul de a ajuta o simplă casă să arate ca o locuință personalizată în stilul proprietarilor, totodată stârnind și curiozitatea musafirilor în legătură cu apartenența obiectelor.
Culorile interioare vor fi în trend, dorindu-se ca nuanța de bej folosită în exces în ultimii ani, să-și mai piardă din „succesul" de până acum. Imprimeurile florale, brodate sau aplicate pe materialele decorative, vor oferi un look modern, în trend cu 2014.
Tot anul acesta se recomandă combinațiile între metale, precum aurul și argintul. Nuanța navy blue va fi marele trend al acestui an. Deja această nuanță este folosită în anumite interioare chic, pe clădiri, în editoriale, pe site-uri. Foarte probabil ca în curând tot mai mulți să folosească această nuanță. Deja se poate observa o renunțare la trendul modern, la decorurile somtuoase, din ce în ce mai mulți oameni alegând să se simtă cât mai confortabil în locuința lor, întorcându-se în acest fel către stilurile tradiționale. Combinația dintre diferite metale, lemn, materiale de diferite texturi, ajută la crearea unui stil familiar, călduros, intim.

 

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222