Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Toamna in gradina

A venit toamna! Vara a trecut, cu toate culorile vii și cu prospețimea-i specifică, insa inca te mai poți bucura de frumusețe în grădina ta. Amenajarea curții poate insemna o arta, astfel încât să fii înconjurat de o armonie de culori. Rosu, portocaliu, cărămiziu, verde, violet, argintiu - fie că încerci o armonie între ele, fie că preferi contrastul, aceste culori sunt dominante in peisajul tomnatic. Alege specii de flori sau de arbuști care înfloresc astfel și splendoarea lor va înlătura senzația de vreme mohorâtă și răcoroasă. Toate acestea trebuiesc pregătite din timp, pentru a te putea bucura de frumusetea lor. Iti putem da cateva sugestii despre ce anume trebuie să faci după plecarea verii, pentru a avea o grădină de invidiat și pentru ca decorul să vibreze de culoare.
Florilor existente le poti adauga anumite soiuri de tufe, care oferă un spectacol coloristic deosebit. Printre reginele toamnei se numără crizantemele, gladiolele, gălbenelele, arbuștii cu frunze ruginii, begoniile sau daliile. Asigurand din timp plantarea și îngrijirea lor, te poti bucura de ele din plin.
Crizantemele cu flori de diverse culori dau senzația de prospețime și aduc un curcubeu în jurul casei, cu atat mai mult cu cat durata lor de viata este lunga, bucurandu-ne privirea pana la caderea brumei. Pentru a le avea cât mai mult timp înflorite e necesar să le plantezi în locuri răcoroase dar luminoase, iar apa să nu fie în exces.
Folosite in interior, aceste flori transformă atmosfera obișnuită într-una regală.
Zilele ploioase vor fi din plin, ni se va face dor de soarele care abia mijește de după nori și de ceața de dimineață care ne pătrunde până-n oase. Intrati într-o bine-meritată pauză, ne vom răsfăța cu ceai cald. Insa, un grădinar adevărat nu va uita să pregătească terenul pentru vara călduroasă și înfloritoare care va veni.
În lunile septembrie-octombrie se plantează bulbii de zambile, narcise, gladiole, lacramioare, crini sau lalele, într-un teren fertilizat cu îngrășăminte.
Trandafirii pot fi plantati definitiv, dar înainte li se va fasona coroana și rădăcina. Este foarte important ca acum să acoperi pământul cu îngrășământ, pentru a proteja solul și pentru a-i menține o temperatură constantă.
Gazonul din curte nu ttrebuie ignorant nici el. Trebuie tuns, curatat de iarba uscată, buruieni sau frunze moarte și pregătește-l pentru vremea rece care va urma. Si el are nevoie de un ingrasamant bazat pe fosfor și potasiu, pentru întărirea rădăcinilor. Tot in aceasta perioada se recomanda semănarea gazonului pe porțiunile distruse.
Toamna oferă o explozie de nuanțe și de parfumuri. Petele de culoare din gradina ta, te pot bucura din plin, mai ales ca in curand, iarna va transforma totul într-o imensitate de alb.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222