Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Știi sa alegi covorul potrivit?

Creionarea stilului unei încăperi are ca piesă de început covorul, care se înscrie în categoria decorațiunilor care contribuie la crearea stilului unei încăperi.
Acesta poate ocupa o suprafață importantă din încăpere, de aceea este foarte important să se aleagă în cunoștință de cauză.
Tehnologiile actuale permit fabricarea covoarelor din fibre revoluționare, ceea ce înseamnă totodată o ușoară întreținere a lor, culorile pot fi păstrate (inclusiv la expunerea îndelungată la razele UV) și a densității fibrelor supuse tasării.
Înainte de a alege culoarea, forma și modelul covorului, este recomandat să aveți informații despre caracteristicile tehnice ale fibrelor.
Combinația dintre fibrele naturale (mătase sau lână) și cele sintetice (ce poartă marca diferitelor patente de fabricare) este ideală pentru doritorii unui covor mai prețios, covoarele de artă fiind integral realizate din fibre naturale.
Modelele sintetice rezistă mult mai bine la trafic intens, sunt mult mai ușor de curățat, ceea ce înseamnă o alegere potrivită pentru cei care sunt interesați de acest tip de covoare.
Pentru alegerea covorului putem oferi câteva sfaturi:
1. A se evita alegerea unui covor prea mare sau care se afla pe traseele de trafic din casă;
2. Culoarea deschisă a unui covor conferă senzația unui spațiu mai mare, totodată fiind mai greu de curățat;
3. Dacă intenționați să iasă în evidență stilul camerei, atunci covorul nu trebuie asortat cu mobila, ci cu decorațiunile din casă;
4. În camerele mici, mai puțin încăpătoare, este indicat să alegeți un covor cu modele mărunte, iar în spațiile generoase unul cu modele mari;
5. Imitațiile de covor persan rămân imitații și sunt potrivite doar în interioarele decorate în stil oriental sau exotic;
6. Grosimea covorului va face ca întreținerea lui să fie mai dificilă sau mai ușoară. Cu cât covorul este mai gros, cu atât se curăță mai greu, deci alegerea să fie în funcție de stilul dumneavoastră de viață.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222