Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Tabloul canvas

Noul etalon al artei contemporane este reprezentat de tabloul canvas. Pânza canvas în trecut a fost folosită numai de pictori, însă acum arta a devenit mult mai accesibilă.

Canvasul este un material confecționat din bumbac, foarte rezistent în timp, cu o textură aparte. Datorită tehnologiei avansate, respectiv artei digitale, putem imprima pe o panză de canvas orice imagine. Astfel, îmbinăm arta digitală cu pictura străveche, dând naștere tabloului canvas, tabloul modern al secolului XXI. 

Tabloul canvas are personalitate potrivindu-se în orice tip de locuință: garsonieră, apartament sau casă.
Înrămarea lucrărilor este cea uzuală din cazul tablourilor moderne, și anume pânza se întinde peste un cadru din lemn de brad, de 2 sau 4 cm grosime, așa încât nici marginile sasiului și nici îmbinările de la colțuri să nu fie vizibile.

Pentru a realiza un decor interior deosebit din punct de vedere calitativ la prețuri acceptabile, vă recomandăm tablouri canvas personalizate.

Tablourile canvas pot fi o soluție ideală pentru cadouri sau reproduceri de artă. Rezistentă în timp, pânza canvas poate ajunge până la 100 ani, expusă în conditii de interior, ba chiar poate ajunge la 200 ani păstrată în condiții de muzeu.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222