Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Suplimentarea fondului Prima Casă

Guvernul României a aprobat în ședința din 07 octombrie 2014, un proiect de hotărâre potrivit căruia de programul "Prima Casă" pot beneficia și românii din Diaspora.

Programul "Prima Casă" a fost suplimentat cu aproape un miliard de lei, numai în ultima lună, Ministerul Finanțelor Publice aprobând alocarea sumei suplimentară către băncile comerciale incluse în acest Program, în vederea creșterii plafonului general de garantare.

După cei peste 600 de milioane de lei transferați în urmă cu doar câteva săptămâni, acum "Prima Casă" mai primește 405 milioane de lei. Guvernul va aproba în ședința de astăzi, 21 octombrie 2014, ultima suplimentare.

Ultima suplimentare acordată Programului "Prima Casă", în valoare de 405 milioane lei va fi folosită pentru cererile care vor fi depuse până la finalul acestui an.

Este deja cunoscut faptul că datorită Programului "Prima Casă" au fost posibile aproape jumătate din vânzările de pe piața imobiliară din România, în ultimii ani de criză.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222