Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Spiritul Crăciunului în casa ta, în zece pași

Pregătirile pentru Sărbătoarea Crăciunului sunt în toi, cadourile pentru cei dragi, împodobirea casei constituie o prioritate în această perioadă a anului.
Ne dorim ca Spiritul Crăciunului să ajungă la noi nu numai prin bradul împodobit, ci și prin locuința decorată în haine de sărbătoare. Așadar, putem să vă ajutăm oferindu-vă 10 idei la îndemâna oricui, pentru a realiza atmosfera Crăciunului în locuința dumneavoastră:
1. Putem împodobi locuința cu obiecte cumpărate sau realizate de noi, în nuanțele déjà existente în camere. Important este să ținem cont ca decorul să nu fie încarcat vizual, respectând culorile finisajelor și a pieselor de mobilier. De regulă, bradul este împodobit în living-room, așa că, inclusiv acesta poate fi decorat în nuanțele camerei, conferindu-i unicitate.
2. Decorațiunile cu motive de sărbătoare, precum: brăduți, reni, fulgi de nea, se pot regăsi pe huse special confecționate pentru această perioadă a anului, inclusiv pe pernuțele decorative de pe canapeaua din living.
3. Un coș împletit din nuiele poate înlocui cu suces vechiul suport pentru brad.
4. Clasicul vârf al bradului de Crăciun, împodobit an de an cu aceleași steluțe sau îngerași, poate fi anul acesta împodobit cu crenguțe de vâsc, flori de sezon, sau clopoței decorați cu panglici colorate.
5. Corpurile de iluminat din locuință, pot fi decorate cu beteală, transmițând ideea de sărbătoare în orice cameră din locuință, chiar și în bucătărie
6. Pentru masa pregătită cu atâta drag pentru seara de Crăciun, se vor folosi servețele cu aceeași temă, putând confecționa chiar noi inelele speciale pentru aceste șervețele. Cu panglică roșie, conuri de brad colorate în auriu sau argintiu, cu câteva crenguțe de brad. În rest, putem să ne lăsăm imaginația să lucreze, amintindu-ne de tot ce ne bucură odată cu căderea primilor fulgi de nea.
7. Dormitorul poate fi împodobit cu globulețe în culorile camerei, putând umple vazele decorative cu acestea. Printre ele, putem aranja instalații de brad, beculețe led, astfel aceste vaze devenind veioze în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Totodată, aceste vaze se pot regăsi și în baie, hol sau în bucătărie. Pot fi puse pe pervaz, pe treptele locuinței sau direct pe jos.
8. Penele de păun anul acesta, contribuie spectaculos în confecționarea unui aranjament decorativ. Acestea fiind atât de frumoase, atât de colorate, pot întrece în aspect multe dintre globurile scumpe aflate pe piață. Penele pot fi înfipte într-o bucată de polistiren, care se poate ascunde într-o vază sau un coș, acestea din urmă putând fi umplute cu globulețele de sărbătoare.
9. Tot pentru masa de Crăciun putem folosi pahare înalte, folosite ca suport pentru lumânărele, completate de crenguțe de brad și pietricele decorative colorate.
10. Cadourile pregătite pentru cei dragi pot fi ambalate și ele în haine de sărbătoare. Pot fi împachetate în hârtie asortată decorațiunilor din brad. Se pot folosi șiraguri de mărgele, panglici și globuri frumoase.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222