Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

SA CUMPAR O CASA LA EXECUTARE SILITA?ESTE O OCAZIE SAU UN RISC?

Intr o situatie de criza economica, politica si sociala in care se afla Tara  noastra, oportunitatile care intervin din incapacitatea de plata a celor ce au contracte de credite (imobiliare, ipotecare), sunt la tot pasul. In momentul cand cei care au contracte de credit in derulare cu diferite Banci, intra in imposibilitatea de plata pe termene mai mari de cateva luni de zile, acestia intra deja intr o categorie defavorizata economic si social, fiind deja in situatia de executare silita.

 

Aceasta situatie a executarilor silite , creeaza deja un fenomen psihologic in mintea potentialilor cumparatori, dezvoltand o dorinta de indestulare, de imbogatire rapida. Insa , in aceasta situatie, tentati de "oportunitatea respectiva" nu mai vedem si posibilitatea unor riscuri, pierdem din vedere gravitatea lor si regretele pot fi tardive.

 

O prima situatie grava este cea a oamenilor care locuiesc acolo, din punct de vedere emotional, posibil familii cu copii, (care conteaza prea putin din pacate!)

 

O alta situatie care poate fi grava este cea juridica. Ptr cel care face actul de adjudecare pot intervenii probleme referitoare la modul de dobandire al proprietatii anterior adjudecarii.Bineinteles ca aceste situatii sunt valabile doar ptr cei care nu fac o afacere din executarile silite.

 

Si o alta posibilitate este aceea ca proprietarii care urmeaza a fi evacuati , vor distruge in mare parte imobilul respectiv.

 

(probabil ca exista multe alte situatii in piata , dar acestea reprezinta prioritate ptr noi, AMBIENT INTERMED, deci cantariti bine avantajele si dezavantajele inainte de a face o achizitie)

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222