Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Romanii au inceput deja sa inchirieze locuinte la malul marii pentru vacanta de vara. Se cauta preturi mici si oferte cat mai variate.

Piata chiriilor de la mare pe timp de vara incep sa se dezghete. Romanii care aleg sa isi petreaca vacanta pe litoralul romanesc si care nu agreeaza hotelurile sau le considera prea scumpe, au inceput deja sa caute locuinte pe care sa le inchirieze. Vor sa se asigure ca vor gasi cele mai bune preturi. Potrivit agentilor imobiliari din Constanta, exista firme care aleg sa inchirieze direct de la proprietari pentru ca mai apoi sa subinchirieze in regim hotelier. Pentru proprietari aceasta varianta este avantajoasa deoarece primesc un pret dublu pe luna si plus ca esti responsabil sa intretii respectiva proprietate pe durata inchiriere. Cele mai cautate statiuni de la malul marii sunt Mamaia, Eforie Nord, Vama Veche, 1 Mai si Costinesti. Aici se gasesc cele mai multe oferte, de la garsoniere noi sau vechi pana la vile cu piscina.
In ceea ce priveste valoarea chiriilor, pentru un apartament de doua camere persoanele care inchiriaza pentru a subinchiria mai apoi in regim hotelier ofera proprietarilor lunar 1000 Euro, in statiunea Mamaia. Pentru o garsoniera, pretul mediu este de 350 euro/luna si de 70 euro/noapte daca clientii opteaza pentru chirie in regim hotelier. Cine doreste un apartament nou, cu trei camere, va plati o chirie medie de 600 euro pe luna sau 130 euro/noapte.
Diferenta dintre chirii de garsoniere si apartamente si tarifele percepute de hoteluri nu este foarte mare. Apartamentele prezinta insa o serie de avantaje care pentru multi conteaza; au bucatarie proprie, sunt in general mai utilate decat o camera de hotel.

Imopedia.ro, 1 aprilie

 

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222