Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Recomandări de design interior

Putem crea interiorul pentru casa visurilor noastre fără a fi experți în domeniu, simțindu-ne chiar ca un designer profesionist, urmărind câteva recomandări în materie de design interior.
Utilizarea oglinzilor ajută la crearea senzației de mai mult spațiu. Nu ezita să atârni una sau două oglinzi decorative pe pereții casei tale, pentru a nu te simți închis ca într-o cutie, mai ales dacă ferestrele lipsesc. Folosește-ți creativitatea! Se găsesc oglinzi sub diferite forme si dimensiuni.

Încăperea va părea mai mare, totodată obținând și un surplus de strălucire prin reflexia luminii.
Importantă este și amplasarea colecției de fotografii sau de tablouri pe pereții camerei. Alegerea înălțimii la care se vor atârna acestea, rămâne la latitudinea fiecăruia, însă trebuie să țineți cont de cât de înalți vor fi oamenii care se vor uita la ele. Atârnate prea jos, riști ca musafirii să plece de la tine cu dureri de spate, iar dacă le vei atârna undeva prea sus, să nu le poată admira precum ți-ai dori. Aranjarea fotografiilor sau a tablourilor influentează și modul în care vor fi percepuți pereții camerei. În funcție de amplasament, pereții pot părea mai înalți sau mai joși.

Este recomandată evitarea senzației că tavanul stă să-ți cadă în cap!
Întregul proces de design necesită timp, fiind un process creativ, ce necesită multă planificare și organizare. Grăbind lucrurile, sărind peste etape, poți face alegeri nefaste. Atenția este un element important.
Ținând cont de cele cinci simțuri, să nu uităm să implicăm natura atunci când amenajăm o locuință. Cea mai grozavă modalitate de a înfrumuseța o încăpere este adăugarea unor plante de interior, care adaugă un sentiment de naturalețe, îmbunătățind aerul din cameră, parfumând chiar.

Amenajarea unei camere în funcție de acustica acesteia este cel mai dificil aspect al designului interior. Pentru amenajarea unei camere de distracții acesta este un aspect fundamental. Atunci când privești un film, cel mai important este sunetul! A nu se folosi suprafețe tari în astfel de încăperi, care deformează sunetele atunci când se propagă. Mochetele și canapelele moi ajută la captarea sunetelor. În cazul unei podele din lemn dur, pentru a reduce zgomotul mai bine, le putem acoperi punând covoare . Poți fi surprins de importanța acusticii camerei.

Încăperea poate părea sufocantă în cazul în care mobila este supradimensionată. Va face ca orice cameră să pară mică și înghesuită, dacă mobila nu este aleasă corect. Folosirea mobilierului mai mic va deschide camera, dând impresia de spațiu larg.

Camerele nu trebuie să fie supraaglomerate cu mobilă. Dormitorul trebuie să reflecte starea de spirit a proprietarului. Măsuțele de cafea, canapelele, tabureții pentru picioare, coșuri de depozitare, pot supraaglomera inutil camera, chiar afectându-ne psihic. Spațiul trebuie lăsat liber, fiind mult mai ușor să te relaxezi într-un décor aerisit!

Culoarea pereților unei camere nu determină cromatica acesteia. Un rol la fel de important îl are

și culoarea mobilierului. Este important să nu suprasaturezi încărerea atunci când se folosesc numai nuanțe roșcate, într-o cameră pe care o vrei roșie. În magazinele de mobilă se găsesc eșantioane de culori asortate, care ajută la alegerea celei mai bune cromatici pentru locuința ta.
Iluminarea corectă este succesul oricărui proiect de design interior, fiind totodată cel mai
important aspect de care trebuie să ținem cont. Iluminarea poate pune în valoare sau să distrugă o idee. Camera prinde viață cu ajutorul luminii. Încăperea nu trebuie să fie prea strălucitoare, dar totodată trebuie să dispui de lumină pentru a evita depresia. Exista o mare varietate de sisteme de iluminare în magazinele de specialitate, trebuie doar să alegem în funcție de gusturile fiecăruia.

 

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222