Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Putem atrage dragostea, bucuria și prosperitatea, având 5 plante în locuință

Plantele de interior sunt benefice sănătății, lucru bine știut, însă unele dintre ele pot avea și alte calități în plus, cum ar fi capacitatea de a atrage dragostea, bucuria și prosperitatea în locuință.
În timp, plantele au fost asociate cu o serie de semnificații strâns legate de existența oamenilor care le îngrijesc. Plantele pot emana o serie de energii pozitive, contribuind la armonia și liniștea celor din jur. Iată care sunt cele mai cunoscute asemenea plante:
1. Bambusul
Despre bambus, tradiția spune că atrage veselia și bunăstarea într-o locuință. Această plantă oferă protecție și noroc, ajută la înlăturarea ghinionului și la îndeplinirea dorințelor. Tot despre bambus se spune că ar crește flexibilitatea mentală, ar stimula dezvoltarea spirituală și ar ajuta deasemenea, pe cei cu talent artistic să se exprime. În cazul depresiilor, bambusul poate fi benefic ajutând la depășirea momentelor de cumpănă.
2. Busuiocul
Busuiocul este o plantă aromatică ce aduce în căminul familiei dragoste, pasiune, sănătate, noroc și frumusețe. Totodată, este renumit pentru numeroasele proprietăți medicinale, fiind un bun antidepresiv, antiseptic și antibacterian.
3. Iasomia
Iasomia atrage iubirea și banii în casă, încurajând totodata visele profetice. Uleiul de iasomie este cunoscut pentru efectele sale afrodisiace, deci poate avea un impact pozitiv asupra vieții de cuplu. Florile de iasomie sunt parfumate, delicate.
4. Caprifoiul
Despre caprifoi se crede că ar aduce prosperitatea și bogăția într-o casă, oferind protecție împotriva fiascourilor financiare. Unele persoane cred ca zdrobirea florilor de caprifoi și poziționarea lor pe frunte ar stimula puterile extrasenzoriale. Mirosul specific al plantei ajută la îmbunățirea spiritului intuitiv.
5. Trandafirii miniaturali
Dragostea, vindecarea și norocul, protecția și ajutorul divinității, pot fi atrase de vibrațiile energetice puternice ale trandafirilor. Cei miniaturali sunt perfecți pentru a fi crescuți în interior. Culorile acestora au fiecare câte o semnificație:
- albi: purificare, vindecare, energie pozitivă; - albi cu detalii roșii: devotament și pasiune; - roz-piersică: pace, spiritualitate, prietenie; - roz: romantism, distracție și joacă; - fuchsia: iubire de viață, dragoste de sine, iubire profundă, acceptare; - lila: spiritualitate; - roșu: pasiune, dragoste adevarată.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222