Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Pentru a cumpăra o locuință trebuie să...

Achiziționarea unei locuințe, pentru mulți dintre noi poate însemna cea mai mare investiție făcută de-a lungul vieții. De aceea este și mai indicat să sporim gradul de atenție înainte de a lua o decizie.
Conform specialiștilor, pentru a evita pierderi financiare în cazul cumpărării unui imobil, sau a fi afectată bunăstarea viitorilor proprietari, este recomandat să se urmeze 5 pași.
1. Alegerea unei agenții imobiliare de renume, implicit a unui agent imobiliar cu experiență în domeniu, care practică această meserie cu dedicație și implicare. Acesta, cunoscand piața proprietăților din zona în care este interesat cumpărătorul, poate fi soluția cea mai sigură și mai rapidă.
2. În cazul în care soluția achiziționării unui imobil este cea a unui credit imobiliar, important este ca înainte de a aplica pentru un împrumut, persoanele interesate să se intereseze în legătură cu ratele și dobanzile lunare, astfel încat să nu fie surprinși neplăcut, sau să poată asigura achitarea noii proprietăți.
3. La estimarea achiziționării unei locuințe, indicat este să se adauge și cheltuielile atașate achiziției, precum: impozitul pe casă, utilitățile lunare, întreținerea imobilului pe parcursul timpului.
4. Perioada de căutare a unei locuințe poate fi lungă, obositoare. De aceea este recomandat să nu primiți sfaturi de la persoane neavizate, precum rude sau prieteni. Fiecare proprietate diferă, în funcție de zona în care se află, sau de îmbunătățirile aduse proprietății, sau de lipsa lor. Drept urmare, cei care nu cunosc situația pieței imobiliare actuale pot da sfaturi eronate, aducand astfel un deserviciu celui interesat să cumpere.
5. Înainte de a lua o decizie în privința achiziționării unui imobil, este foarte important să se facă o inspecție a locuinței. Imobilul poate avea probleme în ceea ce privește rezistența construcției, sau a instalației electrice și sanitare. Inspectorii specializați pot descoperi aceste nereguli pentru potențialii cumpărători. Important este ca suma plătită pentru locuință să corespundă cu valoarea reală a acesteia.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222