Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Penthouse

Incepand cu anul 2002, denumirea de "penthouse" a devenit cunoscuta si romanilor, dornici sa scape de prejudecatile ce inconjurau societatea. Bineinteles ca facem referire la populara revista ce poarta aceeasi denumire, precum si la petrecerile incendiare, organizate sub aceeasi marca.
Ani mai tarziu, denumirea de "penthouse" a capatat un alt sens. In termeni imobiliari, "penthouse" reprezinta un apartament special aflat la ultimul etaj al unui imobil. De obicei poate ocupa tot etajul respectiv si poate beneficia de facilitati exclusive cum ar fi intrare separata, scara interioara cu dispunerea apartamentului pe doua nivele, terasa deosebita, piscina. Desi se afla in centrul oraselor, apartamentele de tip penthouse se pastreaza departe de agitatia specifica acestora. Cei care isi doresc o oaza proprie de liniste in centrul metropolei, pot achizitiona un astfel de imobil, la fel de scump ca si o casa pe malul lacului sau o vila in centrul orasului. Un apartament la ultimul etaj poate fi un penthouse classic datorita amplasarii intr-o zona buna si a panoramei de vis. Locuinta de tip penthouse este asociata cu luxul, atat prin pretul ridicat al achizitionarii acestui tip de imobil, precum si al finisarilor interioare. Moda penthouse a fost preluata de afara, intr-o tara in care a cumpara un apartament la ultimul etaj intr-un bloc comunist este o afacere proasta, atat pentru vanzator cat si pentru comparator. Investitorii imobiliari au dezvoltat o strategie de marketing bine pusa la punct, cu ajutorul careia au inceput sa-si diversifice proiectele mai ales in ultimii doi ani, prin noile complexuri imobiliare compuse din blocuri - turn.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222