Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

O gradina atipica

De avantajele unui spațiu verde întins, dotat cu gazon, pomi, flori, fântâni, balansoare, foișoare, nu beneficiaza multi dintre proprietarii de imobile. Insa, poti realiza un colț verde în aer liber, fără să muncești zilnic pentru tunderea peluzei, curățarea plantelor sau păstrarea grădinii într-o stare impecabilă, alegand alte soluții.
Va putem oferi cateva sugestii care te vor determina să reconsideri amenajarea zonelor din jurul casei.
1. Utilizarea pavelelor ce permit creșterea firelor de iarbă printre ele, pentru a acoperi pamantul. Astfel, întreținerea va fi extrem de simplă, curtea pavată, aspectul general va fi unul ingrijit și vei fi înconjurat de verdeață.
2. O pergolă construita, încadrata cu plante, de asemenea este o solutie simpla si de efect. Locul cel mai indicat pentru amplasarea pergolei este unul izolat, umbrit, perfect pentru grătarul de seară alături de prieteni. Plantele cățărătoare strategic sădite astfel încât să îngrădească armonios pergola, ofera acesteia un acoperiș natural, mai ales ca nu vei duce lipsă de vegetație și de culoare.
3. Gratarul exterior poate devedi atractia grădinii. Pe lângă accentul arhitectural deosebit pe care îl imprimă spațiului, acest tip de gratar devine foarte util în serile de vară și încarcă zona din jurul casei cu o notă de excentricitate. Gratarul va încălzi atât la propriu cât și la figurat atmosfera din curte, te va face să te simți într-un mediu natural și sălbatic, nefiind necesare ore întregi de îngrijire.
Următoarele secrete, pot ajuta la creerea unui spațiu verde, cu minimum de întreținere și de efort:
Plantele sădite în ghivece pot fi de baza, în locul unei suprafețe acoperite cu gazon sau cu flori. Se pot muta mai ușor, se îngrijesc mai simplu, oferind totodata un colț de verdeață.
Elemente arhitecturale pot deveni piesele principale ale grădinii. Decat o peluza generoasa ca mărime, mai bine alege componente inedited, care să ofere interes și să asigure conexiunea cu natura: pergole din lemn, grămezi de pietre, etc.
Pot fi relizate încăperi exterioare. Nu camere propriu-zise, ci spații acoperite, primitoare, confortabile, privite drept anexe ale casei, întrebuințate pentru relaxare, distracție, luat masa.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222