Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Interiorul de "acasa"

Aspiratiile, personalitatea si stilul de viata al proprietarilor, in functie de decorul ce-i caracterizeaza, dau nastere unui ambient reusit in casa. Interiorul care sa te face sa te simti "acasa" trebuie sa imbrace o imagine calduroasa si optimista, oferind totodata energie si relaxare familiei care se bucura de el.
Foarte multe locuinte, din pacate sunt amenajate fara personalitate si fara viata. Cand gazdele respective prefera sa-si amenajeze in graba locuinta, amenajarea locuintei devine un fiasco, fara sa-si clarifice dorintele si fara sa-si recunoasca posibilitatile. Majoritatea familiilor achizitioneaza diverse piese de mobilier si accesoriile, doar pentru ca se poarta si doar pentru ca adora nuantele in care sunt prezentate. Trec astfel, cu mare usurinta, peste regulile clare care prezinta incropirea unui decor ideal si potrivit pentru beneficiarii in cauza. Iti poti amenaja locuinta in stilul tau si potrivit personalitatii tale, insa trebuie in primul rand sa te cunosti pe tine insuti! Iata cateva reguli care te vor ajuta in decorarea locuintei:
- Piata trebuie studiata in primul rand, foarte bine. O plimbare prin showroom-uri si magazine te poate ajuta sa-ti gasesti stilul care ti se potriveste: clasic, modern, romantic, etc. Imagineaza-ti cum ar fi sa traiesti intr-o locuinta decorata in acel stil, mai ales ca nu iti vei reamenaja casa pentru cateva saptamani, ci pentru foarte mult timp. De aceea, trebuie sa studiezi si sa te cunosti in primul rand pe tine, mai ales ca anumite produse pot fi frumoase doar intr-un showroom elegant nu si intr-o incapere cu suprafete modeste.
- Dupa fixarea bugetului alocat amenajarii si dorintelor, poti trece la etapa de achizitionare a pieselor de mobilier si a accesoriilor. Inainte de a porni la cumparaturi, alege nuanta dorita pentru a predomina in incaperile din locuinta. Decorul se contureaza pornind de la o nuanta de baza iar restul culorilor au rolul de a accentua imaginea pe care doriti sa o prezentati in interiorul incaperii.
- Doar pentru ca iti place designul unei piese, asta nu inseamna ca trebuie sa o si achizitionezi, recomandat fiind sa achizitionezi doar ceea ce se potriveste decorului ales de tine. Daca alegi piese tapitate, opteaza la acelasi material pentru toate, inclusiv pentru draperiile ferestrelor. Si modelul prezentat este important: tema intalnita pe tapiteria canapelei trebuie sa se regaseasca si la covorul din locuinta si la tablourile sau accesoriile decorative. De aceea, este indicat sa alegi piese cu design simplu, care sa se evidentieze prin nuante nu prin model.
- Intr-un imobil cu incaperi modeste (apartamente sau garsoniere) sunt recomandate piesele si accesoriile cu design aerisit si cu dimensiuni potrivite. Trebuie evitata sa creerea unei imagini incarcata de mobilier scump. Cateva piese de calitate care sa-ti ofere confortul necesar tie si familiei tale sunt sufieciente. Locuintele mari permit mai multe tipuri de mobilier si mai multe combinatii cromatice insa, exista posibilitatea ca, din dorinta de a "imbraca" incaperile cat mai frumos, sa adunam foarte multe obiecte nepotrivite. Regulile mentionate mai sus, pot ajuta in amenajarea unui interior deosebit, potrivit stilului fiecaruia.
Pentru decorarea interiorului locuintei, trebuie tinut cont in primul rand de ceea ce te caracterizeaza pe tine si pe familia ta. Decorand interiorul dupa aceste criteria, tinand cont si de regulile prezentate de noi, sigur vei avea succes in procesul de reamenajare al casei!

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222