Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

INFORMATII GENERALE DESPRE AGENTIA IMOBILIARA

    1 CE ESTE? 2 CE FACE PTR CLIENT? 3 CE CONSUMA IN INTERESUL CLIENTULUI? 4 CE COMISION INCASEAZA? 5 CE DOCUMENTE EMITE IN SENSUL JUSTIFICARII BANILOR INCASATI?

1 AGENTIA IMOBILIARA ESTE SOCIETATE CU RASPUNDERE LIMITATA, PERSOANA JURIDICA AUTORIZATA CE FUNCTIONEAZA IN BAZA CODULUI CAEN. ARE LA BAZA UN CERTIFICAT DE INREGISTRARE LA REGISTRUL COMERTULUI, ARE COD FISCAL, CONT BANCAR, O ADRESA DE CONTACT , UN SEDIU SOCIAL SI CEL PUTIN UN PUNCT DE LUCRU DECLARAT.

2 AGENTIA IMOBILIARA REALIZEAZA DE OBICEI INTALNIREA DINTRE CERERE SI OFERTA, DINTRE VANZATOR SI CUMPARATOR, DINTRE PROPRIETAR SI CHIRIAS. ACESTE DEMERSURI SE FAC IN URMA PROSPECTELOR DE PIATA ELABORATE DE ANGAJATII UNEI AGENTII IMOBILIARE, PRIN VIZIONARI ALE PROPRIETATILOR, EVALUARI ALE ACESTORA, PROMOVARE , SI NU IN ULTIMUL RAND , NEGOCIERE ANTICIPATA , IN VEDEREA OBTINERII UNUI RANDAMENT CAT MAI RAPID ASUPRA TRANZACTIONARII UNEI PROPRIETATI .

3 AGENTIA IMOBILIARA INAINTE DE TOATE CONSUMA IN INTERESUL CLIENTULUI , TIMP ! ACEST TIMP ESTE CONSUMAT PRIN PREGATIREA PRACTICA A AGENTULUI IMOBILIAR IN MOD CONTINUU, SPRE A PUTEA VENII IN INTAMPINAREA CLIENTULUI CU CELE MAI BUNE SOLUTII TEHNICE INDIFERENT DE CEREREA ACESTUIA. IN AL DOILEA RAND, AGENTIA IMOBILIARA CONSUMA RESURSE FINANCIARE :TELEFOANE, COMBUSTIBIL, UZURA AUTOTURISMELOR IMPLICATE IN DEPLASARI LA VIZIONARI, UZURA PSIHICA A AGENTILOR IMPLICATI IN REALIZAREA TRANZACTIILOR, SALARII, BANI ALOCATI PENTRU PUBLICITATE , SI POATE CA MAI SUNT DESTULE DE ENUMERAT , DAR NE OPRIM AICI , SA NU NE VICTIMIZAM Cool. PINA LA URMA ESTE MESERIA NOASTRA, NE PLACE SA O FACEM SI AVEM SI BENEFICII FINANCIARE , PE LINGA ACESTE COSTURI. IMPORTANT ESTE SA NE DAM INTERESUL IN CEEA CE FACEM , SA OFERIM CLIENTILOR NOSTRII CELE MAI BUNE VARIANTE , RAPORTATE PRET - CALITATE .

4 AGENTIA IMOBILIARA INCASEAZA COMISION DE INTERMEDIERE ATAT PENTRU VANZARE- CUMPARAE, INCHIRIERE, CONSILIERE, CAT SI PENTRU ADMINISTRARE.ACESTE COMISION ARE O PARTICULARITATE IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA TRANZACTIEI, SUMA VEHICULATA, IMPLICAREA FINANCIARA A AGENTIEI IN PUBLICITATE CAT SI PERIOADA NECESARA TRANZACTIONARII. LA MODUL GENERAL , SE PRACTICA UN COMISION DE INTERMEDIERE DE 2 % NEGOCIABIL PTR VANZARE -CUMPARARE, 50% COMISION PTR INCHIRIERE APLICABIL LA PRIMA LUNA DE CHIRIE, 100 RONI /30 MIN DE CONSULTANTA ,

5 AGENTIA IMOBILIARA ESTE OBLIGATA DE LEGEA FISCALA SA EMITA BON FISCAL AFERENT FIECAREI SUME INCASATE , CATRE PERSOANELE FIZICE, SI FACTURA SI BON FISCAL CATRE SOCIETATILE COMERCIALE. LA BAZA ACESTOR DOCUMENTE FISCALE DESCARCATOARE PTR SUMELE INCASATE , AGENTIA IMOBILIARA TREBUIE SA EMITA UN CONTRACT DE COMISION FIECAREI PARTI CU CARE INTRA IN TRANZACTIONARE .

 

text informativ realizat de MIHAI SUCIU, administrator

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222