Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Iarna, locuințele mai greu de vandut

De cele mai multe ori, vanzarea locuinței înseamnă stres. Lucrurile devin cu atat mai dificile, cu cat acest demers este demarat pe timpul iernii. Cu ajutorul catorva idei la îndemana oricărui proprietar, se poate încheia cu succes o tranzacție chiar și în această perioadă a anului.

Tranzacțiile imobiliare, atat pentru case, cat și pentru apartamente sunt mai dificile iarna. Anotimpul rece ține potențialii cumpărători în casă, ziua este mult mai scurtă, ceea ce înseamnă mai puțin timp pentru prezentări. Orice potențial client dorește să vadă locuința la lumina zilei, atat pe interior, cat și pe exterior.

Dacă proprietarii de locuințe doresc să încheie o tranzacție în acest anotimp, este necesar ca aceștia să depună eforturi pentru a spori atractivitatea proprietății, în ciuda dezavantajelor aduse de sezonul rece.

Deoarece prima impresie este foarte importantă, urmărindu-se creerea unei bune impresii, recomandăm ca accesul posibililor clienți la locuință să fie ușor de parcurs. Proprietarii de case, cat și cei care locuiesc la bloc, trebuie să asigure curățarea zăpezii și a gheții de pe calea de acces. Astfel, potențialii clienți văd ceea ce cumpără, fiind deja creat un sentiment de încredere, datorită imaginii de ansamblu.

La fel de important este ca înainte de vizionare, proprietarii să se ocupe și de imaginea locuinței, nu numai de structura ei. O locuință dezordonată face ca interesul cumpărătorului să scadă.

În cazul în care locuința spre vanzare nu este încălzită, este recomandat ca înainte de vizionare să fie puse în funcțiune sursele de încălzire, astfel ca în timpul vizionării, clientul să se simtă confortabil.

Dacă potențialii cumpărători nu se simt bine în locuința vizitată, timpul de prezentare al posibilelor puncte forte ale proprietății se reduce considerabil.

Avantajul luminii naturale nu este de neglijat. Vremea mohorată sau ziua scurtă din timpul anotimpului rece, reduc din lumina naturală. De aceea este indicat ca ferestrele să nu fie obturate de obloane sau jaluzele, să fie curate, astfel încat cat mai multă lumină să poată pătrundă în interiorul locuinței.

În lipsa luminii naturale, proprietarii pot ilumina proprietatea aprinzand luminile în toată casa pe perioada vizionării.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222