Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Guvernul suplimenteaza Prima Casa cu 200 milioane lei

Guvernul a aprobat miercuri suplimentarea cu 200 milioane lei a plafonului pentru Prima Casa, existand foarte multe cereri pentru garantii, iar modificarea programului pentru 2016 va fi discutata in sedinta de saptamana viitoare, a declarat purtatorul de cuvant Dan Suciu, citat de Mediafax.

Astfel, Executivul a aprobat proiectul de hotarare prin care majoreaza plafonul de garantare pentru programul Prima Casa cu 200 milioane lei in acest an, fata de cele 2,6 miliarde lei existente.

Suciu a precizat ca modificarile programului pentru anul viitor vor fi discutate in sedinta Guvernului de saptamana viitoare.

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a afirmat vineri seara ca anul viitor va fi redus plafonul de garantii pentru programul Prima Casa la 1,5 miliarde lei. Totodata, creditele se vor acorda in conditii actualizate de cost.

Astfel, rata dobanzii va fi ROBOR plus o marja de 2%, fata de 2,5% in prezent, restul conditiilor ramanand neschimbate.

Hotararea aprobata mai arata ca anul urmator se pot emite garantii si din diferenta ramasa nealocata din plafonul anului curent, precum si din diferenta neutilizata pana la 31 decembrie 2015 din sumele alocate bancilor.

Suma reprezentand diferenta ramasa nealocata, precum si cea alocata si neutilizata din plafonul alocat pentru anul curent se va publica pe site-ul Finantelor si al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pana la 31 ianuarie 2016 si se utilizeaza cu prioritate de catre banci.

Citeste mai mult pe wall-street.ro 

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222