Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Din penthouse-urile executate silit, bancile nu recupereaza nici 25% din credit

Teoretic, cei care s-au aruncat sa isi cumpere apartamente si locuinte de lux au trebuit sa indeplineasca conditii excelente de eligibilitate pentru a contracta un credit de circa un milion de euro.
Daca pentru garsoniere si apartamente de pana in 3 camere sunt suficiente 2 licitatii, apartmentele de lux in schimb sunt foarte greu de vândut. Nici 8 licitatii nu sunt suficiente. "De exemplu, un apartament nou de trei camere in Herastrau, care a costat un million de euro in momentul achizitiei, desi acum are pret de pornire de 300.000 de euro nu s-a vandut, desi au fost organizate pana acum opt licitatii", explica executorul judecatoresc Ioana Miu. De altfel, cu cat creditul ipotecar acordat de banca a fost mai mic, cu atat mai repede institutiile de credit isi recupereaza creanta.
La creditele imobiliare de valori mari, bancile nu mai recupereaza nici macar 25% din valoarea creanşei, dupa cum arata acelasi executor judecatoresc. Acest lucru explica probabil si lipsa apetitului bancilor pentru executari silite in materie de imobiliare.

Capital.ro, 9 aprilie

 

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222