Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Decorațiunile interioare, influențate de criză

Criza economică a schimbat percepția asupra felului în care oamenii își cheltuiesc banii pentru a-și decora locuințele. Aceștia sunt mai chibzuiți, renunțând la interioarele opulente, extravagante.
Devenind mai conștienți de poluare și de amprenta de carbon, oamenii aleg materiale eco sau reciclate, panouri solare și, în general, orice metodă de economisire a energiei. Putem spune că acest fenomen este tendința actuală în materie de decorațiuni interioare. Înainte de criză, era dorită o cameră de sticlă lângă casă, cu arhitectură deosebită, acum însă o simplă extindere cu ziduri solide și o fereastră mare reprezintă o variantă mai convenabilă.
În continuare, la mare căutare sunt pardoselile de lemn, folosindu-se culori deschise, nuanțe naturale. Sunt evitate culorile închise, fiind mai greu de întreținut.
Mocheta, reprezintă o opțiune din ce în ce mai aleasă, primând curentul eco: materiale scumpe și mai pretențioase fiind o opțiune din ce în ce mai rară, precum amestecul lână/mătase, în schimbul amestecului vâscoză/lână, care este mai durabil și mai ieftin, având strălucirea similară mătăsii.
Înaintea crizei financiare, decoratorii primeau comenzi extravagante de la clienți, inclusiv pentru cele mai mici încăperi dintr-o casă. Erau la mare căutare saunele, hamacele, accesoriile luxoase de tot felul. În timpul crizei financiare, s-a creat o nouă tendință, oamenii își doresc băi relaxante, libere de mărunțișuri și accesorii inutile, de un lux discret.
Inoxul nu mai este folosit în bucătării, deoarece, oricât ar arăta de bine, este greu de întreținut. Dulapurile de lemn de inspirație rustică sunt la mare căutare, preferate și alese, iar granitul și celelalte materiale prețioase pentru blat, fiind înlocuite cu materiale compozite.
Alegerea preferată pentru ferestre, înainte de criză însemnau perdelele și draperiile în culori neutre, texturate. Tendința actuală este de a introduce roșu și roz în ecuație, culori puternice, de impact.
În materie de zugrăveli, înainte de criză se mergea destul de mult pe culori neutre, cremuri, bejuri, caramel. Gusturile proprietarilor au evoluat în timp tot spre o culoare neutră, de această dată spre gri - mai precis un gri-oțel, de inspirație industrială.
Efectul oarecum deprimant al pereților este contracarat prin alegerea unei pete de culoare, care mai de care mai curajoasă, galbenul aprins fiind cel mai întâlnit în tendințele actuale..
Tapetul revine în forță, mai ales cel cu modele mari, geometrice, inclusiv cel de inspirație japoneză, dovedind că oamenilor nu le este teamă să-și decoreze casa în stilul personal și în acord cu vremurile actuale.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222