Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Dantela din beton, un nou trend!

Noile schimbari in materie de design constau intr-o combinare a lucrurilor clasice cu cele moderne, conferindu-le un aspect atipic, deosebit si modern totodata. Ultimul trend in materie de design interior imbina elemente clasice si elegante, elementul principal fiind dantela, realizata fiind din materiale neconventionale pentru ornamente si decoratiuni.

Inovatorul dantelei din beton, acest tip de decoratiune neconventionala este Doreen Westphal, care a folosit pentru realizarea ei un beton extrem de performant, fabricat de G. Tecz, exclusiv pentru acest tip de decor interior.

Pentru fiecare tip de design modern se pot folosi ornamente si decoratiuni, inclusiv cele care se preteaza stilului minimalist. Insa, mergand pe ideea de a decora casa intr-un stil nou, va recomandam introducerea dantelei din beton ca si element decorativ.

De exemplu, in dreptul ferestrelor, pe anumite portiuni, intens colorate, putem aplica elemente din dantela din beton. Intr-o lumina difuza, acest element decorativ creeaza un efect fizual deosebit, atmosfera din camera fiind total aparte.

Putem alege o alta metoda mai indrazneata de atat, urmarind trendul si inovatia din locuinta noastra, si anume, putem decora un perete intreg cu dantela din beton. Rezultatul va fi cu siguranta un succes garantat.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222