Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Cum să vindem o casă?

Dacă ai o locuință la vânzare, cu siguranță îți dorești să obții cel mai bun preț pe ea. Vă putem oferi câteva sugestii care v-ar putea ajuta în primirea unei oferte avantajoase și în încheierea tranzacției într-un timp cât mai scurt.
În primul rând trebuie stabilită oferta, prețul cerut să fie în concordanță cu prețul altor locuințe similare. Locuințele trebuie puse la un preț care să le poată vinde. Tentația este să se pună un preț pe baza celui pe care l-au plătit pentru locuință, însă dacă proprietarul dorește să-și vândă casa, aceasta trebuie pusă la un preț adecvat condiției în care se află piața în momentul respectiv.
Prețul cerut nu ar trebui să includă o marjă de negociere mai mare de 5%, maximum 10% decât suma pe care vrei de fapt să o obții. Dacă un preț este prea mare, este foarte posibil să trebuiască redus de mai multe ori înainte ca locuința să fie vândută.
Recomandat este să apelați la un expert imobiliar, care să se ocupe pentru dumneavoastră
de întreaga tranzacție. În fața unui client, intermediarul are mai multă credibilitate, totodată asigurând o expunere adecvată către piața de cumpărători. Ba mai mult, un agent profesionist va ști cum să prezinte atât plusurile, cât și minusurile unei proprietăți, astfel încât să crească șansele acesteia de vânzare. Cu cât locuința stă mai mult pe piață, cu atât devine ținta negociatorilor și vânătorilor de oferte.
O promovare corectă a locuinței este de asemenea foarte importantă. Prima impresie este
crucială. De aceea este recomandat ca fotografiile să fie de cea mai bună calitate, mai ales că privitorii unui anunț decid dacă selectează o proprietate pentru revizuire ulterioară în urma acestor fotografii.
În baza unor fotografii de calitate, a schițelor locuinței, a tuturor informațiilor de care are nevoie în ceea ce privește locuința, un agent imobiliar va ști să aducă doar acei clienți care sunt cu adevărat interesați de cumpărarea locuinței dumneavoastră.
Dincolo de preț, de agentul imobiliar ales și de modul în care a fost promovată locuința, felul în care arată aceasta în momentul în care are loc prima vizionare poate face diferența între succesul și eșecul unei tranzacții.
Cumpărătorii își doresc de obicei o casă în care să se poată muta direct. Nu este recomandabilă o renovare propriu-zisă înainte de vânzare, pentru că aceasta este o investiție care arareori se recuperează la vânzare, mai ales în actualele condiții de piață.
Un strat proaspăt de vopsea, perdele noi, aranjarea din punct de vedere estetic a mobilei si accesoriilor, pot creea o atmosferă placută și atractivă pentru un potențial client.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222