Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Cu economie, reamenajăm baia

Imediat după mutarea într-o nouă locuință, prima grijă este curațarea temeinică a băii și a
bucătăriei, apoi amenajarea lor. Cel mai ușor și mai rapid poți schimba rapid înfățișarea celor două camere dând un strat proaspăt de vopsea lavabilă, personalizând apoi camerele cu mici accesorii și decorațiuni. Se poate îmbunătăți aspectul băii fără a cheltui mari sume din bugetul alocat familiei, folosind cele 7 trucuri rapide de mai jos, care te vor ajuta sa obții o nouă cameră, fără a face mare cheltuială.
1. Prosoapele pot fi aranjate cu stil. Mai toți avem suporturi și cuiere în baie pentru prosoapele în uz. Pentru depozitarea prosoapelor curate, de rezervă, putem folosi un truc util și ieftin. Nu le mai împăturim în mod obișnuit, ci le facem sul, apoi le aranjăm într-un coșuleț, situat undeva la vedere, astfel încât musafirii să le găsească ușor la nevoie.
2. Sticlele și borcanele pot deveni un décor rafinat. Nu mulți s-ar fi gândit că un borcan de sticlă poate deveni un element decorativ și util în amenajarea băii. În el se pot depozita mărunțișurile destinate igienei personale. Alt exemplu: nu mai păstrăm dischetele demachiante în ambalajul original din plastic, ci le varsăm într-un borcan transparent din sticlă dotat cu capac. În funcție de dimensiunea recipientelor, același lucru putem face și pentru păstrarea și organizarea bețișoarelor pentru curățarea urechilor, pentru săpunurile de rezervă, pentru sărurile și esențele de baie și chiar pentru depozitarea periilor de păr și a aparatelor de ras.
3. Putem da o notă de romantism băii. Astfel, putem decora baia cu lumânări parfumate.
Lumânările pot fi grupate și așezate ori pe marginea căzii, ori pe lavoar. În cazul în care baia este spațioasă, le putem așeza înșirate pe pervaz, sau de-a lungul peretelui, pe un raft special amenajat. Alegerea unor lumânări de aceeași culoare, dar de diferite dimensiuni și grosimi, pot creea un efect decorativ aparte, special.
4. Plantele ajută și îmbunătățesc aspectul băii. Este suficient să găsim loc în baie pentru un ghiveci cu o plantă de interior măcar, dacă nu chiar câteva. Pentru mediul umed din baie,
următoarele plante cultivate în ghiveci sunt cele mai potrivite: orhideele, feriga, ficusul, aloe, azaleea, begonia sau palmierul pitic. Este recomandat ca acest truc decorativ să fie aplicat numai în cazul băilor prevăzute cu ferestre, câtuși de puțin luminate natural.
5. O organizare eficientă și frumoasă se poate obține folosind coșuri împletite. Rafturile și dulapurile presupun o muncă permanentă și o atenție continuă. Câteva coșuri împletite sau cutii de depozitare sunt soluția în rezolvarea acestei probleme.
6. Tot pentru o transformare rapidă, putem folosi tablouri decorative, un truc rapid și eficient.
7. Coșul de rufe - un element decorativ și practic. Investiția într-un coș de rufe încăpător și frumos, din lemn, din răchită sau rattan împletit, creează un efect vizual care te va convinge că merită cheltuiala!

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222