Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Constanta, pe primul loc in topul ieftinirilor apartamentelor

Pretul mediu al unui metru patrat util de apartament, calculat la nivel national, a ajuns la 968 de euro la sfarsitul lunii trecute (n.r. ianuarie 2013), in scadere cu 3,3% fata de perioada similara a anului trecut, conform analizelor imobiliare.ro.

Pe segmentul garsonierelor, Constanta este orasul in care a fost inregistrata cea mai mare scadere de pret in ultimul an (ianuarie 2012/ianuarie 2013) - 14,3%. O astfel de locuinta costa azi 844 de euro, comparativ cu 985 de euro pe metru patrat util in prima luna a anului trecut. In Bucuresti, garsonierele din blocurile vechi s-au ieftinit cu 5,2%. O astfel de unitate locativa costa acum 1.085 de euro, fata de 1.145 de euro pe metru patrat util, in urma cu 12 luni. Pe de alta parte insa, Brasovul este singurul oras in care apartamentele cu o camera s-au scumpit in ultimul an, cu o marja de 3,1%, de la 877 de euro, la 904 euro pe metru patrat.

Pe segmentul locuintelor cu doua camere, tot Constanta se situeaza pe primul loc in topul ieftinirilor. Aici, marja de scadere consemnata in ultimele 12 luni este de 7,3%, de la 920 la 853 de euro pe metru patrat. Locul secund este ocupat de data aceasta de Timisoara, unde un apartament cu doua camere costa acum cu 6,7% mai putin decat anul trecut, respectiv 774 de euro pe metru patrat, de la 830 de euro pe metru patrat. In Capitala, un apartament cu doua camere costa azi, in medie, 1.049 de euro pe metru patrat, cu 6,3% mai putin decat nivelul consemnat in urma cu 12 luni, respectiv 1.120 de euro pe metru patrat util.
In cazul unitatilor locative cu trei camere, Bucurestiul ocupa primul loc în clasamentul scaderilor de pret. O astfel de locuinta poate fi achizitionat„ astazi cu 997 de euro, in scadere cu 5,1%, de la 1.051 de euro pe metru patrat util. In Constanta, apartamentele cu trei camere costa în momentul de fata cu 3,9% mai putin decat in ianuarie 2012, respectiv 869 de euro, fata de 904 euro pe metru patrat util.

 

Sursa: capital.ro

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222