Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Cererea de spatii de birouri, in urcare cu 30% in primele luni ale lui 2013

Conform datelor ESOP Consulting, cererea pentru inchiriere este semnificativ mai mare fata de inceputul anului trecut, ceea ce se resimte si in volumul tranzactiilor. Pe de alta parte, pretul ramane in continuare principalul criteriu in inchirierea unui spatiu de birouri.
Astfel, de la inceputul lunii ianuarie si pana in prezent, compania a evaluat o cerere care totalizeaza 168.667 mp, ceea ce reprezinta cu 30% mai mult decat in aceeasi perioada din 2012 si cu 35% fata de media trimestrelor din 2012.
Cresterea cererii s-a resimtit si in volumul tranzactiilor, care s-a majorat cu 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut
Trendul pozitiv din 2013 este cu atat mai imbucurator cu cat si in primul trimestru din 2012 s-a resimtit o crestere fata de anul precedent cu 27%
In ceea ce privešte impartirea cererii pe bugete, structura pietei spatiilor de birouri nu s-a schimbat foarte mult fata de inceputul anului trecut. Daca in primul trimestru din 2012, cererile cu bugete de pana in 11 euro/mp/luna reprezentau un procent de 50%, acum ponderea lor a mai crescut ušor, la 56% din totalul cererilor de birouri.

Imopedia.ro, 3 aprilie

 

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222