Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Cele mai bune credite imobiliare în 2016

Dobânzile la creditele imobiliare în monedă națională și-au continuat în ultimele luni trendul descendent, astfel că românii care vor să-și achiziționeze o locuință se pot împrumuta acum mai ieftin. Totuși, există o serie de comisioane la care solicitanții trebuie să fie atenți atunci când contractează un împrumut.

Cele mai bune credite imobiliare în lei. ING Bank

ING Bank oferă creditul imobiliar „Avantaj Plus cu asigurare de viață“ – cu o dobândă anuală efectivă (DAE) de 4,02% pe an, dobânda fiind variabilă, egală cu indicatorul financiar ROBOR la trei luni plus 2,4 puncte procentuale. Solicitantul are nevoie de un avans minim de 15% din valoarea de piață a imobilului ce urmează să fie achiziționat. Astfel, la un credit de 270.000 de lei, rata lunară ar urma să fie de 1.176,5 lei, iar suma totală de rambursat – de 456.630 de lei, potrivit calculelor Conso.ro. În acest caz, banca va percepe la acordarea împrumutului un comision de 2.915 lei. Costul cu asigurările este estimat pentru primul an la 1.390 de lei.

Cele mai bune credite imobiliare în lei. Veneto Banca

Veneto Banca oferă creditul imobiliar cu o dobândă anuală efectivă (DAE) de 4,04% pe an, dobânda fiind variabilă, egală cu indicatorul financiar ROBOR la trei luni plus 2,5 puncte procentuale. Solicitantul are nevoie de un avans minim de 20% din valoarea de piață a imobilului ce urmează să fie achiziționat. Astfel, la un credit de 270.000 de lei, rata lunară ar urma să fie de 1.189,9 lei, iar suma totală de rambursat – de 458.273 de lei, potrivit calculelor Conso.ro. Banca va percepe la acordarea împrumutului un comision de 900 de lei. Costul cu asigurările este estimat pentru primul an la 1.140 de lei. În plus, se va plăti comision annual de aproximativ 270 de lei. Se acordă perioadă de grație la plata ratei de maximum nouă luni, în cazul renovării locuinței.

Cele mai bune credite imobiliare în lei. Intesa Sanpaolo Bank

La Intesa Sanpaolo Bank, creditul pentru investiții imobiliare are o dobândă anuală efectivă (DAE) de 4,05% pe an, dobânda fiind variabilă, egală cu ROBOR la trei luni, plus 2,85 puncte procentuale. În acest caz, solicitantul are nevoie de un avans minim de 40% din valoarea de piață a imobilului ce urmează să fie achiziționat. Astfel, la un credit de 270.000 de lei, rata lunară ar urma să fie de 1.243 de lei, iar suma totală de rambursat – de 462.060 de lei, potrivit calculatorului Conso.ro. Banca va percepe la acordarea împrumutului un comision de 895 de lei. Costul cu asigurările este estimat pentru primul an la 459 de lei.


Mai multe informtaii in Adevarul Financiar

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222