Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Bucatarie rustica

Daca te-ai gandit sa adopti stilul de amenajare rustic pentru casa ta, bucătăria este spațiul cel mai indicat pentru un asemenea stil. Succesul este garantat deoarece aceasta abordare imprima aspectul natural. Piesele din lemn transmit caldura si intimidate, amintind de perioada petrecută în casa bunicilor. Cu toate ca locuiești în centrul orașului nu ai cum să nu retrăiești nostalgia copilariei, ori de câte ori pășești în propria bucătărie.
Un decor rustic, desi tendintele in amenajare sunt diferite, întotdeauna va transmite căldură, simplitate, confort maxim. Intimitatea spațiului primitor va imprima o notă de familiaritate încăperii.
Nota rustica care nu se demodează niciodată, de fapt pune accentul pe legătura cu elementele naturii: pământ, lemn, pietre, plante. Pentru o nota si mai personala, folosește piese și suprafețe din lemn nefinisate, cât mai simple, într-o formă parcă luată direct din natură. În ceea ce priveste mobilierul, dacă vrei să-i conferi un aspect antic, aplică un strat de vopsea peste lemn. Folosirea unui baiț cu vâscozitate redusă, dupa uscare, confera patina timpului.
Pentru o abordare mai modernă unele piese de mobilier pot fi pictate în motive vegetale. Chiar daca nu culoarea este cea care stabilește caracterul rustic al unei încăperi, când se vorbește despre o bucătărie rustică cele mai multe persoane au în minte mobilier în nuanțe maronii, roșiatice, albe, apropiate de ceea ce oferă natura în stare pură.
Accesoriile tipice acestei amenajări sunt o alta caracteristica a stilului rustic. Obiectele lucrate manual sunt la mare căutare. Coșurile împletite, farfuriile din ceramică, ștergarele de pe vremea bunicilor sau covoarele țesute la război devin adevărate obiecte decorative.
Vesela din lemn folosita la gătit, bolurile din lut, polonicele sau tocătoarele sunt alte elemente care pot fi incluse in categoria accesoriilor. Oalele pentru gătit, în special tigăile din cupru sau fontă, în forme cât mai simple, pot fi expuse deasupra zonei de lucru.
Fructele, legumele, florile, verdețurile din grădină, ghemurile de lână, pot fi aranjate si depozitate in cosuri sau suporturi din impletituri.
Dușumeaua din lemn masiv este cea mai indicate varianta pentru podea, evident în culori care completează mobilierul sau nuanța pereților. O alternativă poate fi piatra naturala, însă mai mult pentru spațiile pretențioase. Dușumeaua poate fi acoperita cu covor, sau se pot folosi carpete țesute, simple, în culori calde, neapărat din materiale naturale.
Deși electrocasnicele hi-tech nu prea sunt în concordanță cu amenajarea rustică, ele pot fi cu ușurință incorporate în mobilier, accentuând contrastul cu spiritul modern.
Decorul rustic este o opțiune extrem de atrăgătoare pentru amenajarea bucătăriei. Deși la prima vedere pare învechit și demodat, transmite mai multă căldură decât toate celelalte stiluri la un loc.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222