Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Asigurarea locuinței

În ultimii ani, evenimentele de catastrofă naturală au fost în creștere, producând pagube enorme proprietarilor.
Țara noastră este situată într-o zonă expusă la riscul de cutremur. Inundațiile afectează anual mii de locuințe pe plan național. Tot în România, în fiecare zi se înregistrează aproximativ 15 incendii de locuințe. De aceea, avem nevoie de asigurarea obligatorie, care oferă o protecție minimă de bază în cazul producerii unor astfel de evenimente.
Conform legii, persoanele care nu și-au încheiat asigurarea obligatorie a locuinței, nu vor beneficia de ajutor din partea autorităților locale în cazul producerii unor calamități naturale.
Se recomandă ferm încheierea de asigurări facultative, care să acopere diferența între valoarea reală a locuinței dumneavoastră și suma asigurată obligatoriu. Această asigurare facultativă va acoperi cele mai frecvente riscuri care pun în pericol locuința dumneavoastră, sau care pot afecta bunurile din locuință.
Toți proprietarii de locuințe din România sunt obligați să încheie o asigurare împotriva dezastrelor emisă sub sigla Poolului de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID). Polița obligatorie de asigurare poate fi achiziționată de la orice societate de asigurare care are încheiat un protocol cu PAID. Asigurarea acoperă doar trei riscuri de calamitate naturală: riscul de cutremur, riscul de alunecări de teren și riscul de inundații.
Pentru locuințele construite din materiale tratate termic, prima de asigurare este de 20 de euro, în timp ce despăgubirea maximă pentru respectiva locuință este de 20.000 de euro, indiferent de valoarea locuinței pe piață. Pentru locuințele din chirpici, prima de asigurare este de 10 euro, despăgubirea maximă pentru acest fel de locuințe, fiind de 10.000 de euro, indiferent de valoarea acesteia pe piață.
Proprietarii de locuințe care nu dețin o asigurare obligatorie pentru locuință, vor plăti o amendă în valoare de 500 lei.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222