Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

Amenajare in stil Cottage

Stilul cottage se adreseaza proprietarilor care vor sa aduca in locuintele lor un pic din nostalgia trecutului in stilul englezesc. Caracteristic satelor englezesti, stilul cottage implica folosirea unor elemente in stil retro. Stilul este unul lejer. Ca sa reusesti sa te aproprii de ambientul rustic englezesc, va putem oferi cateva sugestii:
- Podeaua sa fie din lemn. Parchetul nu este absolul necesar. Și dușumeaua din lemn masiv constituie o soluție la indemana și foarte potrivită. Lemnul poate fi lasat liber sau poate fi acoperit cu covoare în culori deschise, pastelate. Potrivite acestui stil sunt mai degrabă carpete simple, cu aspect de țesătură (nicidecum pufoase sau din piele).
- Accesoriile hi-tech sau ultra-moderne sunt de evitat in acest stil de amenajare. In locul inoxului, poti alege decorațiuni din bronz, fier forjat, împletituri din răchită sau piese pictate manual.
- Cele mai indicate culori sunt nuanțele pastelate. Tapetul în motive florale este readus la moda, pentru peretii imobilului amenajat in acest stil. Iar pentru mobilier recomandăm culorile tari dacă pereții camerei sunt în culori deschise
- Materialele folosite Pentru draperii, tapițerii sau lenjerii de pat, recomandam folosirea materialelor cu imprimeuri (mari, mici, în dungi, florale). In stilul Cottage nu se regaseste simplitatea exagerata.
- Decorarea ferestrelor nu reprezinta o importanta majora. Perdele sunt facultative, iar daca se opteaza pentru folosirea lor, acestea sunt simple, ușoare, din bumbac, iar draperiile sunt cele care atrag atenția. Mai des, geamurile sunt lasate neacoperite sau accesorizate doar cu rulouri transparente.
- Mobilierul, dacă este din lemn, în linii curbe și mai ales dacă vopseaua de pe lemn este (aproape) decojită, purtând amprenta timpului, intră în caracterul Cottage . Husele nu trebuie să lipsească de pe mobilierul din camera de zi, unde fotoliile si canapeaua constituie elementele importante pentru mobilier.. Ele oferă un aer relaxant, degajat.
- Incaperile sunt primitoare, transmitand căldură, intimitate. Cele necesare pentru creerea acestui stil ambiental sunt decorațiuni de genul pernițe colorate, cuverturi ornamentate, fotografii cu rame din metal, vaze pentru flori, candelabre, coșuri din nuiele, etc.
- Nelipsite din stilul Cottage sunt florile taiate. În buchete mari, bogate, în culori care atrag atenția, florile trebuie alese în funcție de sezon.
- Lămpile trebuie să aibă abajur cu motive florale.
- Pentru baie, nu este recomandat modelul de cadă pe colț. O cadă de baie cu picioare, lasate la vedere, reprezinta stilul Cottage!

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222