Imobiliare Constanta. Apartamente, garsoniere, case, terenuri, birouri si spatii comerciale

Cauta anunturi

Adauga cerere/oferta Exclusivitati Constructii Portofoliu lucrari Anunturi negociate Blog

“Prima Casă” la final

De la lansarea programului "Prima Casă" din anul 2009, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a acordat 94.000 de garanții, valoarea finanțărilor ajungând la aproape 3.5 miliarde de euro. Anul acesta valoarea finanțărilor acordate a ajuns la 490 milioane de euro, pentru 13.000 de beneficiari, iar pentru acest an mai sunt disponibile fonduri de 300 de milioane de euro, care se vor epuiza însă în trei luni, dacă se va menține ritmul actual de contractare.


Beneficiarii programului sunt persoane care nu dețin în proprietate exclusivă sau împreună cu soțul/ soția nici o locuință, sau care au în proprietate exclusivă sau împreună cu soțul/soția cel mult o locuință, dobândită prin orice alt mod decât prin "Prima Casă", în suprafață utilă mai mică de 50 mp.


Reprezentanții fondului, au declarat că "programul poate continua, în limita fondurilor disponibile, până la sfârșitul anului 2013, factorul determinant fiind ritmul de acordare a finanțărilor de către bănci și, implicit rapiditatea consumării plafonului alocat fiecărei bănci".


Încheierea programului "Prima Casă" poate fi începutul unei scăderi a prețurilor a apartamentelor.E posibil totodată să se creeze un blocaj total în trimestrul patru din 2013, în zonele în care cererea solvabilă este mult mai redusă față de oferta disponibilă pe piață.

Oferte imobiliare in Constanta

Anunturi imobiliare in Constanta

Despre noi

Incepand din 2004, Ambient Intermed este un nume de referinta pe piata imobiliarelor din Constanta. In fiecare an incheiem tranzactii imobiliare avantajoase pentru toti clientii nostri. Daca esti proprietar de apartament, casa, teren sau spatiu comercial in Constanta, poti obtine un castig sigur din vanzarea sau inchirierea lor. Alternativ, daca esti in cautare de oferte imobiliare in Constanta la preturi avantajoase, urmareste zilnic anunturile noastre si profita de ocaziile care apar.

Cumparam terenuri agricole in zona Constanta. Oferim plata pe loc pentru oferte reale.

Telefon: 0732.522.222